Vertrekpunt De Wissen

In Maasmechelen vormt de Maas de natuurlijke grens tussen België en Nederland. Deze streek is een echt fietsparadijs: vlakke en autoluwe wegen, mooie panorama's, veel fietscaféetjes en een veerpont naar Nederland. Met andere woorden: Maasland heeft alles om een dag onvergetelijk te maken.


Vertrekken in De Wissen

Een prachtige uitvalsbasis voor je fietstocht is de Brasserie De Wissen. Dit vertrekpunt ligt aan het Rivierpark Maasvallei en het Nationaal Park Hoge Kempen. Beide natuurgebieden geven je prachtige natuur om per fiets te ontdekken. Laat je leiden door onze uitgestippelde routes of gebruik het knooppuntennetwerk om de regio te verkennen.

Gastheer Didier en zijn team heten je van harte welkom. Ze geven je een warm ontvangst, waarna je zorgeloos op weg kan. Je kan een picknick mee nemen voor onderweg. 

Na afloop van je fietstocht kan je op het terras genieten van een heerlijk gerecht met zicht op het natuurgebied Negenoord.

Brasserie De Wissen

 

Adres van dit vertrekpunt: Medaertstraat 42, 3650 Dilsen-Stokkem. Raadpleeg de contactgegevens.


Ontdek de regio Maasland per fiets

Vertrekken doe je met zicht op de Maas. De Maas is de levensader van de RivierPark Maasvallei. In de RivierPark Maasvallei liggen prachtige, als een snoer door de Maas verbonden, authentieke dorpjes. Ook een aantal landgoederen en kasteeldomeinen zijn hier goed bewaard gebleven. Het stadje Stokkem en Oud-Dilsen zijn ankers van een rijke Maaslandse streekgeschiedenis.


Huur je fiets in De Wissen 

Prijs voor de huur van een e-bike: 30€/dag


Rivierpark Maasland Foto: Rivierpark Maasvallei


Terug naar het overzicht van de vertrekplaatsenkeyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x