De Tornaco

De Tornaco is een stijlvolle B&B in Borgloon. In deze authentieke kasteelhoeve leeft het adelijke verleden nog verder. En of Borgloon een adelijk verleden heeft. Hiervan zijn de 10 kastelen, de abdij van Mariënhof, het klooster en de vele kapelletjes getuigen. In Borgloon gaan erfgoed, natuur en kunst hand in hand. Met verschillende artistieke werken zoals het Doorkijkkerkje, de Tranendreef, Memento en nog zoveel meer heeft Borgloon veel Kunst in open ruimte te bieden. Laat je verrassen door een verborgen parel in Limburg en boek je verblijf in B&B De Tornado. Door zijn ligging op het fietsroutenetwerk is het de ideale uitvalsbasis voor een fietsweekend in het prachtige Haspengouw.Vertrekken in De Tornaco

Deze B&B in Borgloon is de ideale plek om tot rust te komen. Door zijn groene, landelijke omgeving kan je hier volop ontspannen. 

Rudi en Marina, gastheer en -vrouw, beloven je een verblijf omringd met stilte en comfort. De stijlvolle kamers zijn ingericht met origineel meubilair van de kasteelhoeve. Om je verblijf compleet te maken, kan je de omgeving verkennen met de elektrische fiets. De comfortabele fietsen zijn uiterst licht en hebben een uitstekend rijcomfort.  


Adres van dit vertrekpunt:

Kasteelhoeve De Tornaco
Romeinse Kassei 5
3840 Voort-Borgloon

Raadpleeg de contactgegevens.

Ontdek de regio rond de kasteelhoeve

De hoeve De Tornaco ligt op het fietsroutenetwerk. Van hieruit stippel je je eigen route uit met de knooppunten. Zo kies je is vlot bereikbaar met de wagen en ligt toch midden in het groen. Met het fietsroutenetwerk volg je de knooppunten en maak je een fijne fietstocht doorheen de fruitstreek.

Deze B&B is de ideale uitvalsbasis voor korte of lange tochten in het verrassende landschap van Haspengouw. En na zo’n tocht kan je genieten van een heerlijk diner.

Huur je fiets in het kasteel van Ordingen

Boek een fietsarrangement waar je je verblijf combineert met de huur van elektrische fietsen, een avondmaal en ontbijt. Alle info vind je op www.detornaco.be


Maak je reservatie
© foto: De Tornaco