Vertrekplaatsen

Voor de fietsverhuur werken we samen met een uitgebreid netwerk van B&B's, hotels en toeristische hotspots. De vertrekplaatsen liggen verspreid doorheen de provincie Limburg. Kies de omgeving die jij wilt ontdekken zoals Haspengouw, Maasland of wil je de omgeving rond de hoofdstad Hasselt verkennen? Elke streek heeft zijn eigen karakter en verschillende bijzondere bezienswaardigheden. 

Ontdek de mooiste plekken van Limburg vanuit deze vertreklocaties.

Ambachtslaan - Sint-Truiden

Sint-Truiden is de hoofdstad van Haspengouw. Vanuit deze vertrekplaats kan je de vele mooie plekken van de regio ontdekken. Dit is dé hotspot voor bloesemroutes en op je pad kom je voorbij het bekende doorkijkkerkje.

Kasteel van Ordingen - Sint-Truiden

Dit landgoed met het gerenoveerde kasteel ligt in het hart van de bloesemstreek. Het is die ideale uitvalbasis voor een romantisch verblijf in Haspengouw. Geniet van de luxe van het kasteel en zijn restaurant en vul je dag met een fietstocht doorheen de prachtige streek.

Kasteelhoeve De Tornaco - Borgloon

In de schaduw van het bekende doorkijkkerkje ligt de kasteelhoeve De Tornaco. Deze kasteelhoeve heeft een rijk en adelijk verleden. De originele inrichting en meubilair brengen je zo terug in de tijd. Hier geniet je van rust en stilte. En natuurlijk van een mooie fietstocht.

Vertrekplaatsen
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x