Kasteel van Ordingen

Haspengouw heeft tal van kastelen, waarvan het Kasteel van Ordingen één van de charmantste is. Het kasteel én zijn omgeving hebben een rijke geschiedenis die je hier op en top kan beleven. Wil je een weekendje weg in Limburg, dan is dit luxehotel een echte aanrader. Laat dit hotel de uitvalsbasis zijn van je tocht doorheen één van de grootste fruitstreken van Europa. Van hieruit kan je vertrekken met de e-bike-huren en volg je de knooppunten van het fietsennetwerk. Laat je verrassen door al het moois dat hier te ontdekken valt.  Vertrekken in het Kasteel van Ordingen

Het kasteel van Ordingen is zonder twijfel één van de mooiste luxehotels in de regio. Je kan hier in alle rust verblijven in één van de suites van het kasteel of in de commandeurswoning. Alle kamers werden ingericht door gerenomeerd decorateur Pieter Porters. 

Om je verblijf compleet te maken, kan je de omgeving verkennen met de elektrische fiets. De comfortabele fietsen zijn uiterst licht en hebben een uitstekend rijcomfort.

Adres van dit vertrekpunt:

Kasteel van Ordingen
Ordingen-Dorp 50
3800 Sint-Truiden

Raadpleeg de contactgegevens.

Ontdek de regio rond het kasteel

Het kasteel van Ordingen is vlot bereikbaar met de wagen en ligt toch midden in het groen. Met het fietsroutenetwerk volg je de knooppunten en maak je een fijne fietstocht doorheen de fruitstreek. Kies tussen een korte of een lange tocht in het verrassende landschap van Haspengouw. En na zo’n tocht kan je genieten van een heerlijke maaltijd in het gastronomisch restaurant Aurum.

Huur je fiets in het kasteel van Ordingen

Prijs voor de huur van een e-bike: 30€/dag. Reserveer rechstreeks bij Kasteel van Ordingen, samen met je verblijf.


Maak je reservatie
© foto: Visit Limburg