Vertrekpunt Ambachtslaan

Ons hoofdkantoor aan de Ambachtslaan in Sint-Truiden is het ideale vertrekpunt wanneer je het hart van de fruitstreek wilt ontdekken. Het hoogtepunt van het jaar is uiteraard de bloesemperiode (april en mei). De boomgaarden staan in volle groei en de kleurenpracht is adembenemend. Eender welke route je kiest, je zal altijd de bloesems tegemoet rijden. 

Maar ook buiten het bloesemseizoen is Haspengouw een bezoek waard. Want de fruitstreek is een bron van allerlei lekkers. Dat kan je ontdekken in de plaatselijke wijndomeinen, verschillende bierbrouwerijen of de stroopfabriek. Met onze arrangementen kan je je dagtocht combineren met een bezoek aan één van de toeristische trekpleisters. 


Vertrekken in Sint-Truiden

In ons hoofdkantoor op de Ambachtslaan heb je de ruimste keuze aan voertuigen. Huur een e-bike, een elektrische scooter, een bakfiets of de Twizy. Elk type voertuig heeft een zeer comfortabel rijcomfort dat gegarandeerd zorgt voor een ontspannen daguitstap. 

Voor de gemotoriseerde voertuigen (e-scooter en Twizy) hebben we unieke GPS-routes uitgestippeld. Ze brengen je langs de hoogtepunten van de streek, zoals het Doorkijkkerkje, de brouwerij Wilderen, Hell's Heaven, verschillende kastelen en nog zoveel meer.


Adres van dit vertrekpunt: Ambachtslaan 5285, 3800 Sint-Truiden. Raadpleeg de contactgegevens.

Ontdek Haspengouw per fiets, met de e-scooter of met de Twizy

Een bezoek aan Haspengouw is een unieke belevenis. In deze prachtige streek geniet je van wijde panorama's, allerlei lekkers, gezellige terrasjes en heel wat cultuur. Hier spelen fruit en de rijke geschiedenis de hoofdrol. En dat is duidelijk te merken aan het dagelijkse leven. Als toerist mag je hier rijkelijk deel van uitmaken. Geniet één of meerdere dagen. 


Prijsoverzicht van alle voertuigen

E-scooter:vanaf 65€ / dag
E-bike:30€ / dag
Bakfiets:50€ / dag
Twizy:80€ / dag


Toerisme Sint-Truiden

 Foto: visitsinttruiden.be

Terug naar het overzicht van vertrekplaatsenkeyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x