Vertrekpunt La Fille d'Oscar

La Fille d'Oscar is een stijlvolle B&B in Herk-de-Stad. In deze vierkantshoeve primeren rust, gastvrijheid en kunst. Dat de gastvrouw en -heer kunstliefhebbers zijn, wordt al snel duidelijk bij binnenkomst. De verschillende ruimten doen dienst als kunstgalerij. 

Hier heerst een echte sfeer van rust waardoor deze B&B een ideale plek is om te onthaasten. Trek een dag de natuur in en laat je culinair verwennen bij het diner of met het grootmoeders hoeve-ontbijt.


Vertrekken in La Fille d'Oscar

De B&B ligt in Herk-de-Stad in West-Limburg, de grens tussen Haspengouw en Hageland. 

Van hieruit kan je de Limburgse fruitstreek ontdekken en passeer je idylische dorpjes zoals Schakkebroek, Kozen en Wijer. 

Le Fille d'Oscar ligt op een uitgestippelde fietsroute van de toeristische dienst van Herk-de-Stad. Kies uit een route van 18km of 25km of maak je eigen rit met het uitgebreide knooppunten netwerk. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

La Fille d'Oscar

Adres van dit vertrekpunt: Korpsestraat 84, 3540 Herk-de-Stad. Raadpleeg de contactgegevens.


Ontdek de regio rond de vierkantshoeve

De provincie Limburg is een echt fietsparadijs. De regio rond Herk-de-Stad is relatief vlak en de fietsroutes leiden je vaak op autovrije wegen. Dit maakt het je gemakkelijk om de streek in alle rust te ontdekken. 

Als je de routes van Toerisme Herk-de-Stad volgt, passeer je enkele historische kastelen, zoals Chateau d'Hamont, Kasteel Landwijk, kasteel Gastbos en het kasteel van Wijer. De kastelen zijn niet toegankelijk voor publiek maar geven het landschap wel een mooi karakter.

Voor een hapje en een drankje tijdens de route kan je terecht bij de lokale horeca. Zij serveren met veel passie streekgerechten. Wat dacht je van een heerlijk tas koffie en een fruittaart. Dit mag tijdens de rit door Haspengouw niet ontbreken.


Huur je fiets bij La Fille d'Oscar

Els en Patrick, gastvrouw en -heer staan gekend voor hun zeer vriendelijk en warm onthaal. Hier voel je je meteen welkom. Reserveer tijdig je verblijf en kies voor een fietsarrangement waar je je overnachting combineert met de huur van elektrische fietsen en ontbijt. Alle info vind je op www.lafilledoscar.be.


Herk-de-Stad

Foto: visitlimburg.be

Terug naar het overzicht van vertrekplaatsenkeyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x