Vertrekpunt Mas Isa

Nieuwerkerken is een kleine gemeente in het hart van Haspengouw. Het is minder toeristisch dan Sint-Truiden en Borgloon, wat je een gevoel van rust en ontspanning geeft. Haspengouw biedt fietsers en wandelaars veel mogelijkheden om de natuur intens te beleven. Wie in Mas Isa verblijft, heeft een mooie uitvalsbasis om tochten te maken naar prachtige domeinen, zoals het Provinciaal Domein Nieuwenhoven, Domein ’t Speelhof of het Provinciedomein Het Vinne. In elk seizoen is Nieuwerkerken en Haspengouw een bezoekje waard, maar zeker tijdens de bloesemperiode kun je intens genieten van de natuurpracht.  

Vertrekken in Mas Isa

Mas Isa is een luxueus charmehotel in Wijer, een kleine deelgemeente van Nieuwerkerken. Je verblijft in een stijlvol en klassiek landhuis waar een ontspannen sfeer heerst. Dit is de ideale plek om even helemaal op adem te komen en jezelf onder te dompelen in een oase van rust, gemoedelijke luxe en gezelligheid. 

Mas Isa Nieuwerkerken

Adres van dit vertrekpunt: Grotestraat 246, 3850 Nieuwerkerken (Wijer). Raadpleeg de contactgegevens.


Ontdek de regio rond Mas Isa per fiets

Nieuwerkerken is een landelijke gemeente in het hart van Haspengouw. Verken de regio per fiets en je zal snel begrijpen waarom deze streek je overlaadt met rust en verwondering. Je passeert heel wat pareltjes, zoals kastelen en indrukwekkende panorama's. Je zal geregeld halt houden om te genieten van het uitzicht of om op adem te komen op een gezellig terras.

Volg met je e-bike de uitgestippelde routes of maak je eigen route met het uitgebreide fietsknooppunten netwerk. 


Huur je fiets in Mas Isa

Gastvrouw Isabelle heet je graag welkom en zorgt voor jouw aangenaam verblijf. Met een ruime keuze aan arrangementen, is dit een absolute aanrader voor een weekendje Limburg. Alle info omtrent prijzen en reservaties vind je op www.masisa.be.
Kasteel van Nieuwerkerken

 Foto: Kasteel van Nieuwerkerken - visitlimburg.be

Terug naar het overzicht van vertrekplaatsenkeyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x