Vertrekpunt Sasput

In Hasselt, de hoofdstad van Limburg, zal je verrast worden door de grote diversiteit van natuur en cultuur. De stad en zijn omgeving hebben een rijke geschiedenis waarvan nog vele restanten te zien zijn, zoals de Herkenrode Abdij en het jenevermuseum. Dat Limburg een echt fietsparadijs is, bewijst Fietsen door het Water in Bokrijk. Ben je op weekend in Hasselt, wil je een fijne daguitstap maken in Limburg of zoek een ontspannende groepsactiviteit? Spring in het zadel en geniet van de prachtige streek. 

Vertrekken in Sasput

B&B Sasput valt niet in één zin of slogan te vatten. Het is een unieke Limburgse Brasserie en Bed & Breakfast, gelegen op het hoogste punt van Hasselt.
De unieke groene omgeving, het glooiende Haspengouwse landschap en de gastvrijheid zullen je versteld doen staan. Hier vindt je tal van mogelijkheden om te ontspannen en even weg te zijn uit de dagelijkse ratrace.

Sasput Hasselt

B&B Sasput ligt in het middelpunt van groen, aan het Limburgse fietsroutenetwerk en bij het wandelnetwerk aan de Mombeekvallei.
De Bed & Breakfast is de ideale uitvalsbasis voor korte of lange tochten in het verrassende landschap van Hasselt of Haspengouw. En na zo’n tocht ontspan je op het terras of in de leefruimte bij een lekker glas.


Ontdek de regio rond Hasselt per fiets

Hasselt ligt op de grens van Haspengouw en de Kempen. Fiets je richting Zonhoven en Bokrijk kan je genieten van de vele vijvers en geurige naaldbossen. Rij je zuidwaarts richting Sint-Truiden, kom je in het hart van de fruitstreek met z'n boomgaarden en een sterk glooiend landschap. Kortom, voor ieder wat wils. Bij vertrek helpen we je met het uitstippelen van een ideale route. Verkies je een gemakkelijke rit of hou je meer van een pittigere tocht? Wat je voorkeur ook is, het zal altijd een fijne dag worden.


Huur je fiets in B&B Sasput

Alle info omtrent prijzen en reservaties vind je op www.sasput.be


 Foto: visitlimburg.be

Terug naar het overzicht van vertrekplaatsenVertrekpunt Sasput
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x